Opskrifter

Marinerede spareribs med coleslaw

Fredag, 19. august 2011af Redaktion
Skøn middag fra grillen

(3 pers.)
35 min. + 1 time til marinering

800 g spareribs
1 spsk. sennep
1 spsk. brun farin
2 spsk. tomatpure
2 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl appelsinsaft
300 g hvidkål
4 gulerødder
1 forårsløg
1½ dl syrnet fløde
2 tsk. sukker
2 spsk. hvidvins­­­­eddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber

Tilbehør
Persille­ristede kartofler

Rør sennep, farin, tomatpuré, paprika, salt, peber og appelsinsaft sammen og lad spareribsene marinere deri i mindst 1 time. Riv hvidkål og gulerødder og snit forårsløget fint. Rør fløde, eddike, sukker, salt og peber sammen til en dressing og vend grønsagerne i.
Grill spareribsene ved jævn varme i 15 min. på hver side og servér med persilleristede kartofler.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE PORCELÆNSKRUS

Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Kalvecuvette med citruskartofler
Oksedeller med bagte gulerødder
T-bonesteak med persillesmør



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop