Opskrifter

Medister med sennepsstuvede kartofler - smagen af jul

Fredag, 18. december 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Medister er en skøn hverdagsspise - lige her serveret med sennepsstuvede kartofler.

Denne opskrift er til 3 pers.

Det skal du bruge til medister med sennepsstuvede kartofler

500 g medister
Olie til stegning
600 g kartofler
2 spsk. smør
1 spsk. hakket kapers
3 spsk. mel
3 dl mælk
2 spsk. grov sennep
Salt og peber
100 g rød spidskål

Prøv også: Frikadeller af medister med pasta og tomat

Sådan laver du sennepsstuvede kartofler

Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt ca. 10-12 min. på hver side.

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern.

Smelt smørret i en gryde, rør melet i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes.

Rør sennep og kapers i sovsen og smag til med salt og peber.

Skær kartoflerne i mindre stykker, vend dem i stuvningen og varm igennem.

Snit kålen fint, vend den i kartoflerne og servér med stærk sennep.

Prøv også: Krydret medister med julesalat