(4 pers.)
Det skal du bruge til medisterpølse og kartoffelsalat med rygeost:
1 kg kartofler
150 g rygeost
2 dl skyr el. cremefraiche
Salt og peber
1 bdt. radiser
500 g ærtebælge
1 bdt. purløg
1 medisterpølse
2 spsk. smør eller olie
Sådan laver du medisterpølse med stuvet spidskål
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Lad dem køle af og skær dem i skiver.
Rør rygeosten med skyr eller cremefraiche.
Vend kartoflerne i dressingen og smag til med salt og peber.
Spæd evt. med lidt vand, hvis kartoflerne suger al væden fra dressingen.
Skær radiserne i skiver, bælg ærterne og hak purløget.
Anret kartoffelsalaten i en skål og drys med radiser, ærter og purløg.
Steg medisterpølsen på panden i smør eller olie ved middelhøj varme, til den er brun på begge sider og gennemstegt.
Skær pølsen i mindre stykker og servér med kartoffelsalaten.