Opskrifter

Minideller med spinat og sommersalat

Onsdag, 1. juli 2009af Redaktion
Minidellerne er en krydret variant, der kan sættes på spid inden servering

(3 pers.)
25 min.

500 g hakket kalv og flæsk
1 æg
1 dl mælk
1 dl rasp
100 g frisk spinat
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 tsk. salt
½ tsk. peber
Olie til stegning
1 agurk
200 g kogte kartofler
1 bdt. radiser
1 bdt. purløg
1 spsk. limesaft
2 spsk. rapsolie
Salt og peber

Rør kødet med æg, mælk og rasp. Hak spinaten fint, riv løg og hvidløg og bland det i farsen sammen med salt og peber. Form små frikadeller af farsen og steg dem gyldne i olien ved jævn varme i 3-4 min. på hver side. Halver agurken, fjern kernerne og skær den og kartoflerne i tern. Skær radiserne i tynde skiver og bland dem med agurk og kartofler. Rør limesaft, olie, salt og peber sammen, hæld det over og server.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv også...
Krydret kylling
Påskefrikadeller
Frikadeller med fennikel