Opskrifter

Nem gullaschsuppe med oste-løgbrød

Tirsdag, 11. december 2012af Redaktion
Skøn gullaschsuppe, der luner i vinterkulden

Ingredienser til nem gullaschsuppe med oste-løgbrød

( Gullaschsuppe til 4 pers.)

Gullaschsuppe
500 g hakket oksekød
500 g kartofler
2 gulerødder
2 peberfrugter
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
2 spsk. paprika
1 ds. flåede tomater
1 tsk. kommen
2 tsk. timian
1 laurbærblad
5 dl bouillon

Oste-løgbrød
1 flutes
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
1 tsk. timian
50 g revet ost

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Sådan laver du gullaschsuppe
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem og peberfrugterne i tern. Hak løg og hvidløg og svits dem i olien sammen med kød og paprika. Tilsæt kartofler, gulerødder, peberfrugter, flåede tomater, krydderier og bouillon og lad din gullaschsuppe simre under låg i 20 min.

Sådan laver du oste-løgbrød til gullaschsuppe
Hak løg og hvidløg og svits dem i smørret sammen med timian, til de bliver klare. Skær flutet i skiver og fordel løg og revet ost på skiverne. Rist brødene i ovnen ved 225° i 5-6 min., til de er gyldne. Smag din gullaschsuppe til med salt og paprika og server.

Tip: Gullaschsuppe kan med fordel laves dagen før, det bliver smagen kun mere intens af.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Bøf stroganoff
Tærte med krølle på halen

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

25 skønne supper

Vi har samlet 25 suppeopskrifter, der indholder en masse sunde grønsager og andre lækkerier. Så kan du holde varmen i vinterkulden...

Skønne supper