(4 pers.)
30 min.
800 g kalvelårtunge skåret i strimler
6 rødløg i skiver
2 fed hvidløg, hakket
20 g smør
2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. paprika
Salt og peber
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 dåse hakkede, flåede tomater
Evt. 1 dl vand
1 dl piskefløde
Tilbehør
Salat med bagte rodfrugter
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Brun kødet i smør og olie i en stegegryde, evt. ad flere omgange. Tag kødet op og steg løgene glasklare. Kom kødet tilbage i gryden og sauter hvidløget med ved svagere varme. Kom tomatkoncentrat, salt, peber og paprika ved og tilsæt de hakkede, flåede tomater. Kog det godt igennem og smag til. Jævn med fløde og tilsæt evt. vand.
Bland en salat med kvarte rodfrugter, f.eks. persillerod eller jordskok og krølsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Pølser og kartoffelsalat
Svinekebab med bulgur
Hakkebøf med grov kartoffelmos og rødbeder
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)