Omelet med hvidløgsspinat

Dejlig middag til én med æg
Af
af Redaktion

(1 pers.)
15 min.

100 g skivede champignoner
1 spsk. olie
2 æg
½ fed hvidløg med spiredelen fjernet, hakket
100 g småbladet spinat
2 spsk. suppe el. bouillon
1 tsk. soja

Tilbehør
Kogt ris

Rør æggene sammen med lidt salt og peber. Kom 2 dråber olie på en sliplet pande og steg ved middelvarme en omelet. Tag af blusset og hold varm. I samme pande steges champgnoner med hvidløg i 5-7 min. Spinaten kommes ved og der steges 1 minut mere til spinaten klasker sammen. Kog af med suppe og soja. Anret svampespinaten på omeletten og server med ris.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med æg...
Varmrøget ørred med æg og citron
Vagtelæg med rejefyld
Piperade med æg

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.