Opskrifter

Pasta med kantareller og rejer

Torsdag, 11. oktober 2012af Redaktion
Nem efterårsmad, der er særlig god efter en tur i skoven

(2 pers.)

200 g rå tigerrejer
1 fed hvidløg
1 spsk. persille
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
250 g spaghetti
250 g kantareller
1 spsk. smør
30 g parmesan

Pil rejerne og hak hvidløg og persille. Bland rejer, hvidløg, persille og olivenolie, krydr med salt og peber og stil det på køl. Kog spaghettien i letsaltet vand som angivet på pakken. Rist kantarellerne i smørret, til de begynder at tage farve. Tilsæt rejerne og lad dem riste med et par min. Hæld vandet fra spaghettien, kom den ned til rejerne og bland godt. Anret pastaen med masser af friskrevet parmesan og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pasta med citrusrejer
Pasta med røget laks og pesto
Svampemøde




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop