Pasta med hjemmelavet rucola- og ærtepesto med bacon

Denne pastaret med hjemmelavet pesto af rucola og ærter smager simpelthen så skønt, og retten fungerer perfekt som både gæstemad og på en hverdagsaften!
Af
af Kristina Marckmann
Pasta med hjemmelavet rucola- og ærtepesto med bacon
15 min
2 personer
Pasta med hjemmelavet rucola- og ærtepesto
200 g bacon i tern
250 g frisk ravioli med ost
1 dl rucola
1 fed hvidløg
½ dl basilikumblade
1 dl ærter
25 g parmesanost
25 g pinjekerner
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl olivenolie
Tilbehør
Ekstra parmesan

Fremgangsmåde

  1. Rist baconternene på en pande, til de er sprøde.
  2. Blend rucolaen med hvidløg, basilikumblade, ærter, parmesan, pinjekerner, salt og peber.
  3. Tilsæt olien lidt efter lidt, mens der blendes.
  4. Kog pastaen i letsaltet vand og lad den dryppe af i en sigte.
  5. Bland pastaen med pesto og bacon og server med friskrevet parmesan.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.