Opskrifter

Piraternes kyllingesalat

Mandag, 17. oktober 2011af Redaktion
Da krydderierne her er fra Caribien, er det oplagt at tale om pirater, og hvordan handel og sørøveri har bragt krydderier jorden rundt – opskriften er ikke sværere, end at selv små børn kan være med

(4 pers.)

4 kyllingefileter
3 tsk. jerk krydderblanding
Salt og peber
3 spsk. olivenolie
100 g daggammelt brød
150 g salatblanding
½ agurk
200 g cherrytomater

Dressing
2 dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg
Saften af ½ citron
Et nip sukker
Salt og peber

Gnid kyllingestykkerne med en blanding af jerk, olie, salt og peber. Læg dem i ovnen og steg dem ved 210° i 15 min. I samme omgang ristes tern af brød i et ovnfast fad. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Bland ingredienserne til dressingen sammen. Skyl salaterne og lad dem dryppe af i dørslag, skyl og halver tomaterne. Skyl og skær agurken i tern. Bland det hele og server dressing ved siden af.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter med kylling her...


Helstegt kylling med
citron og ovnstegte
grønsager


Kyllingelår


Sandwich med kyl-
ling og tomatmayon-
naise











Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop