Opskrifter

Pitabrød med tunsalat

Fredag, 6. februar 2009af Redaktion
(2 pers.)15 min.150 g couscous 2½ dl kogende vand1 bøftomat1 peberfrugt2 forårsløg1 bdt. dild150 g tun i vandDressing2 spsk. olivenolie2 tsk.

(2 pers.)
15 min.

150 g couscous
2½ dl kogende vand
1 bøftomat
1 peberfrugt
2 forårsløg
1 bdt. dild
150 g tun i vand

Dressing
2 spsk. olivenolie
2 tsk. limesaft
1 tsk. tabasco
½ tsk. salt
1 knsp. peber
4 pitabrød


Lad couscoussen stå i blød i vandet i et par min. og hæld evt. overskydende vand fra. Befri tomaten for kerner, skær den og peberfrugten i små tern og hak forårsløg og dild. Hæld vandet fra tunen og lad den dryppe godt af. Bland couscoussen med grønsager, tun og dild i en skål. Bland olie og limesaft med tabasco, salt og peber og vend dressingen i salaten. Server tunsalaten i lune pitabrød sammen med gulerods- og agurkestave.

Madopskrift: Kristina Miechels

Flere forslag her:
Hvem gi'r pizza i aften?

Hvis det skal gå hurtigt...
Nem mad i aften