Pizza med nye kartofler og rosmarin

En klassisk pizza. Pizzadejen kan købes færdig, hvis det skal være så nemt som muligt
Af
af Redaktion

(2 pers.)
30 min. + hævetid

Pizzadej (kan evt. købes færdig)
10 g gær
2 dl vand
1 tsk. olivenolie
2 tsk. salt
300 g pizzamel

Fyld
250 g nye kartofler
2 spsk. olivenolie
2-3 kviste rosmarin
2 kugler mozzarella
Salt og peber

Rør gær og vand sammen og tilsæt olie, salt og pizzamel, i den mængde, dejen kan klare det. Ælt dejen godt og lad den hæve mindst 20 min., men gerne en time eller to. Skær imens kartofler i meget tynde skiver, skær mozarella i skiver og pil nålene af rosamarinen. Rul dejen ud til to cirkler og læg ost, kartofler og rosmarin på. Drys med salt, peber og olie. Sæt pizzaerne i ovnen ved 210° i 15-20 min.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN

Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Hurtig pizza med grønt
Pizza med spinat og valnødder
Pasta med champignon a la creme

Masser af skønne, sprøde pizzaer til store og små






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.