![](https://imgix.familiejournal.dk/media/c5472fb1b9f74fd988e208113c7d2ee9.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(2-4 pers.)
Dej
15 g gær
½ spsk. salt
3 dl koldt vand
1 spsk. surmælksprodukt
1 spsk. olivenolie
2 dl durummel
3 dl hvedemel
Fyld
300 g helbladet, frossen spinat, optøet
2 spsk. olivenolie
1 hakket skalotteløg
Salt og peber
Revet muskatnød
150 g gorgonzola
75 g valnødder
Rul dejen ud til 1 eller 2 pizzaer, når den har hævet. Knug spinaten helt fri for væde og sauter den i olie sammen med løgene. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Smør blandingen ud på de udrullede pizzabunde. Læg gorgonzolaen på i små klatter, drys med valnødder og dryp lidt olivenolie over. Bages ved 225° i 20 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kartoffelpizza
Flammkuchen med
løg og skinke
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)