(2 pers.)
Det skal du bruge til ratatouille-pasta:
1 lille aubergine
1 rød peber
1 courgette
1 rødløg
2 fed hvidløg
200 g små tomater
Salt og peber
4 spsk. olivenolie
175 g pennepasta
Friskrevet parmesan
1 dl store blade
basilikum
Tilbehør: Groft brød
Prøv også: Klassisk ratatouille fra det franske køkken
Sådan laver du ratatouille-pasta
Rens aubergine, peberfrugt, courgette og rødløg og skær det hele i tern på ca. 1,5 x 1,5 cm.
Skær hvidløgsfeddene i tynde skiver.
Halvér tomaterne.
Bland alle grøntsagerne med salt og peber og olie i et stort, ovnfast fad.
Steg dem i ovnen i 35 min. ved 200°.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og vend den i grøntsagerne sammen med parmesan og basilikum.
Servér retten med groft brød.
Prøv også: 3x spaghetti