Ratatouille

Herlig sammenkogt ret fra det franske køkken
Af
af Redaktion

(4 pers. - mellemret el. tilbehør)

1 courgette
1 aubergine
1 rød peber
3 tomater
3 fed hvidløg
1 løg
2-3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Frisk timian


Skær alle grønsagerne i små stykker. Steg løg og aubergine først, tag af varmen og kom rød peber og courgette og efter 2 min. hvidløg ved. Tag også dette op og hæld så tomater i gryden. Lad det simre ind til grød. Kom så alle de andre grønsager ved og lad dem lige lune uden at miste facon. Smag til med timian, salt og peber.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Bønnesalat med grillet rød peber
Peberfrugter med fiskefyld
Peberfrugt-farseret lammebov med courgettesalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.