(4 pers.)
Det skal du bruge til risotto ai frutti di mare:
1 skalotteløg
2 spsk. olivenolie
300 g risottoris
1 dl hvidvin
1 l hønsebouillon
100 g frisk spinat
100 g ærter
200 g skaldyrsblanding (frost)
Salt og peber
100 g parmesan
½ bdt. frisk basilikum
Prøv også: Risotto med rejer og asparges
Sådan laver du risottoen
Hak løget fint og sautér det i olien sammen med risene.
Tilsæt vinen og lad risene absorbere den.
Hæld vinen på risene lidt ad gangen, så risene hele tiden er synlige.
Skyl spinaten godt og hak den groft.
Vend spinat og ærter i risene sammen med skaldyr og den sidste dl bouillon og lad spinaten falde sammen.
Krydr med salt og peber, riv parmesanen i og smag risottoen til.
Servér risottoen med revet parmesan og frisk basilikum.
Prøv også: Foccacia med tomater og rosmarin