Opskrifter

Risotto med rejer og asparges

Mandag, 8. juli 2013af Redaktion
En skøn og sommerlig ret, der er nem at gå til

Ingredienser til risotto med rejer og asparges

(2 pers.)

1 skalotteløg
1 spsk. smør
180 g risotto ris
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
½ bdt. asparges
200 g rejer
40 g parmesan

Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde til risotto

Hak løget og sautér det i smørret. Tilsæt ris og steg dem i smørret, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Knæk enderne af aspargesene, skær hovederne fra og gem dem. Snit resten af aspargesene i 5 mm tykke skiver og tilsæt dem med 1 dl af bouillonen. Tilsæt resten af bouillonen lidt ad gangen, efterhånden som risene optager væden. Vend aspargeshovederne og rejerne i sammen med den sidste bouillon. Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet. Servér retten med et godt madbrød og et drys friskkværnet peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Ristet fisketartar med asparges og hvidløgscreme
Kylling med spinatsalat, feta og jordbær


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop