Rød fiskesuppe

(4 pers.)20 min.1 spsk. olie1 tsk. paprika1 hakket løg1 hakket fed hvidløg1 l tomatjuice5 dl fiskebouillon 1½ tsk. salt1 knsp. peber2 spsk.
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min.

1 spsk. olie
1 tsk. paprika
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 l tomatjuice
5 dl fiskebouillon
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. majsstivelse
200 g rødfiskefilet
200 g kogte rejer
1 bdt. forårsløg


Svits paprika, løg og hvidløg i olien. Tilsæt tomatjuice, bouillon, salt og peber og lad det koge i 10 min. Rør majsstivelsen ud i lidt vand og rør det i suppen. Skær fisken i mindre stykker, kom dem i suppen og kog i yderligere 2 min. Tilsæt rejerne og smag til med salt og peber. Server suppen drysset med fintsnittet forårsløg og flute.


Madopskrift: Kristina Miechels


Mere fisk...
Fish and chips

Mere rødt...
Rød salsa

Mere suppe...
Vintersuppe




Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.