Fish and chips

(4 pers.)45 min.1 kg kartoflerOlivenolieSalt og peber8 fiskefileter1 ægHvedemelRaspSmør3 spsk. pickles1 spsk. mayonnaise2 spsk. tyk
Af
af Redaktion

(4 pers.)
45 min.

1 kg kartofler
Olivenolie
Salt og peber
8 fiskefileter
1 æg
Hvedemel
Rasp
Smør
3 spsk. pickles
1 spsk. mayonnaise

2 spsk. tyk yoghurt
Citroner

Skær kartoflerne i både og steg dem i ovnen ved 200° i 30 min. vendt i olie, salt og peber. Vend fileterne i mel, så i æg og så i rasp, hvorefter de steges brune i smør på pande. Blend pickles med mayonnaise og yoghurt og smag til. Server med citronbåde til.


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen






Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.