Rødbedesuppe med bacon

Rødbedesuppe smager skønt og har en rigtig flot farve. Yoghurten gør suppen ekstra cremet og baconen giver lidt knas.
Af
af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger
rødbedesuppe med yoghurt og bacon på toppen
(4 pers.)

Det skal du bruge til rødbedesuppe med bacon:

500 g aflange rødbeder 1 skalotteløg 1 l bouillon Salt og peber 1 spsk. vineddike 50 g bacon i tern 1 dl tyk yoghurt Tilbehør: Groft brød Prøv også: Rødbedesuppe med honning og krydderurter

Sådan laver du rødbedesuppe med bacon

Skræl rødbederne og pil løget. Skær 2⁄3 af rødbederne og løget i tern og kog disse i bouillonen i 20 min. Blend det hele til en jævn suppe, der smages til med salt, peber og eddike. Rist baconen i ovnen ved 200° i 10 min. Riv resten af rødbederne groft og vend dem med salt og eddike. Anret suppen med en klat tyk yoghurt, revet rå rødbede og bacontern. Spis retten med brød til. Prøv også: Vintersuppe med kylling

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.