Opskrifter

Rødfisk med harissa og citroncouscous

Onsdag, 12. juni 2013af Redaktion
Skøn rødfisk på grillen

Ingredienser til rødfisk med harissa og citroncouscous

(2 pers.)

1 spsk. harissapasta (dåse)
2 rødfiskefiléter med skind, men uden ben
1 spsk. olivenolie
Salt
1 citron


½ usprøjtet citron
120 g couscous
3½ dl kyllingebouillon
100 g babyspinat
Salt og peber

Tilbehør
Olivenolie, yoghurtdressing med mynte og tomatchutney

Fremgangsmåde

Begynd med couscousen. Riv citronskallen fint og pres saften af citronen. Kom det i en skål med couscous, salt og peber. Hæld kogende bouillon over og lad det trække tildækket med film. Skyl og dryp spinaten af, vend den i couscousen, når væden er absorberet. Smør harissa på fiskens kødside, drys salt på skindsiden og grill fisken på en fiskeholder over gløderne ca. 3-4 min. på skindsiden og 2 min. på kødsiden. Servér fisken på couscous og giv olie, yoghurtdressing og tomatchutney til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Fiskelasagne
Dampet søtunge med løvstikkecreme


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop