Dampet søtunge med løvstikkecreme
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/maj/uge-22/mad/22-asparges-med-loevstikkehollandaise-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til dampet søtunge med løvstikkecreme
(4 pers. )
4 søtungefiléter el. rødtungefiléter
½ usprøjtet citron
3 spsk. hakket purløg
Salt og peber
3 spsk. olivenolie
2 kviste spæd løvstikke
1 spsk. olivenolie
½ kogt kartoffel
1 dl piskefløde pisket til skum
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde
Vend fiskene i en blanding af citronsaft og skal, purløg, salt, peber og olivenolie. Læg dem i et ovnfast fad og læg alufolie over. Sæt fadet i ovnen ved 160° i 15 min., til fisken er fast og gennem- dampet. Blend løvstikke med olie og kartoffel. Smag cremen til med salt og peber, pisk fløden til skum og fold den i. Servér cremen i små toppe til den lune fisk. Giv brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Fiskelasagne
Pandefisk med gremolatasauce og ragout af nye kartofler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)