Rødfisk med krydret overflade

Marinaden beskytter mod udtørring og giver lækker smag til fisken
Af
af Redaktion

Ingredienser til rødfisk med krydret overflade

(4 pers.)

4 rødfisk
4 usprøjtede citroner
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
4 fed hvidløg
1 bdt. bredbladet persille
½ tsk. tørrede chiliflager
½ tsk. røget paprika
1 tsk. karry
1 dl olivenolie
Salt og peber
Persille

Tilbehør
Ris og salat

Fremgangsmåde til rødfisk med krydret overflade

Skrab fiskene fri for skæl, rens dem og udben dem evt. Pres saften af 1 citron. Pil og hak hvidløgene fint. Skyl og hak persillen groft. Bland citronsaften med koriander, spidkommen, hvidløg, persille, chili, paprika og karry. Rør olien i og ryst dressingen grundigt sammen. Skær to citroner i tynde skiver og læg dem ind i fiskene. Drys ydersiden af fiskene med salt og peber. Fordel marinaden på begge sider af fiskene og læg dem på en rist over en bradepande. Grillsteg fiskene ved 275º ca. 6-8 min. på hver side. Skær den sidste citron i skiver og grill dem. Servér fisken med et drys persille, kogte ris og salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Saltbagt ørred med grønt og gult
Fiskeburger


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.