Sennepsmarineret makrel med nye kartofler

God middagsmad til en varm sommeraften
Af
af Redaktion

(2 pers.)
20 min. + 2 timer på køl

1 stor røget makrel
1 spsk. estragoneddike
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
1 hakket rødløg
Salt og peber
1 bdt. purløg
500 g nye kartofler

Befri makrellen for skind og ben og læg den i et lille fad. Rør sennep og olie godt sammen. Pisk olien i lidt ad gangen, vend det hakkede løg i og smag til med salt og peber. Hæld marinaden over makrellen, drys med klippet purløg og stil den koldt i et par timer. Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand til de er møre. Server den kolde makrel med varme kartofler og tomatsalat.

Madopskrift: Kristina Miechels


Mere med fisk...
Ovnstegte søtunger med lysegrønne skørter
Fiskesuppe
Laks med citrrussalat og dildbønner

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.