Skindstegt kulmule med broccolisalat med æbler og linser

Nem og sund middag med fisk og grønt! Den skindstegte kulmule går perfekt til den sprøde broccolisalat med friske æbler, linser og en dejlig nem dressing.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Skindstegt kulmule med frisk broccolisalat med linser og æbler
35 min
2 personer
Skindstegt kulmule
400 g kulmulefilét med skind
Salt
20 g smør
Broccolisalat
1½ dl mørke linser (beluga eller le pui)
1 skalotteløg
3 små æbler
250 g broccoli med stilk
Dressing
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
Revet skal af ½ usprøjtet citron
1 tsk. flydende honning
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Drys fisken på kødsiden med salt og lad den trække 20 min.
  2. Kog linserne i saltet vand i 20 min, eller til de er møre.
  3. Pil skalotteløget og skær det i tynde skiver.
  4. Rør en dressing af eddike, olie, citronskal, honning, salt og peber.
  5. Udkern æblerne og skær dem i små både. Læg dem straks i dressingen sammen med løget. Kom også linserne i dressingen.
  6. Skær broccolistilkene i tynde skiver og del toppen i små buketter.
  7. Damp begge dele i en gryde med 2 dl vand og lidt salt i 1-2 min., til de lige er blevet mere bløde end rå. Vend dem i dressingen.
  8. Skær fisken i to ensartede stykker og steg dem 7 min. på skindsiden, til de er sprøde, og så 1 min. på kødsiden.
  9. Servér kulmulen med salaten.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.