(3 pers.)
Det skal du bruge til fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat:
400 g sej- el. torskefilet uden skind og ben
Salt og peber
1 agurk
1 rødløg
3 spsk. rapsolie
2 spsk. fiskesauce
1 limefrugt
2-3 tsk. sukker
1 håndfuld koriander
Salt og peber
2 spsk. sesamfrø
1 dl rasp
Tilbehør:
200 g risnudler
Sådan laver du fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat
Hak fiskekødet fint i en foodprocessor eller med en kniv på skærebrættet.
Bland fiskekødet med salt og peber og form det til ca. 12 små bøffer.
Skær agurken i kvarter og skær hver del i grove stykker.
Skær løget i tynde både.
Bland agurk og løg med 1 spsk. olie, fiskesauce og limesaft og smag til med sukker.
Hak korianderen og vend den i agurkesalaten.
Smag til med salt og peber.
Bland sesamfrø og rasp sammen på en tallerken og vend fiskekrebinetterne i blandingen.
Steg dem gyldenbrune og sprøde på begge sider i resten af olien på en pande.
Kog risnudlerne som angivet på emballagen.
Servér fiskekrebinetterne med risnudler og agurkesalat.
Prøv også: Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade