Små fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat

Uhm! Disse små fiskekrebinetter er både sprøde og saftige og sammen med agurkesalaten er det en skøn forårsret.
Af
af Christine Bille og Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger
fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat
(3 pers.)

Det skal du bruge til fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat:

400 g sej- el. torskefilet uden skind og ben Salt og peber 1 agurk 1 rødløg 3 spsk. rapsolie 2 spsk. fiskesauce 1 limefrugt 2-3 tsk. sukker 1 håndfuld koriander Salt og peber 2 spsk. sesamfrø 1 dl rasp Tilbehør: 200 g risnudler Disse fiskekrebinetter med ravigotte smager også skønt!

Sådan laver du fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat

Hak fiskekødet fint i en foodprocessor eller med en kniv på skærebrættet. Bland fiskekødet med salt og peber og form det til ca. 12 små bøffer. Skær agurken i kvarter og skær hver del i grove stykker. Skær løget i tynde både. Bland agurk og løg med 1 spsk. olie, fiskesauce og limesaft og smag til med sukker. Hak korianderen og vend den i agurkesalaten. Smag til med salt og peber. Bland sesamfrø og rasp sammen på en tallerken og vend fiskekrebinetterne i blandingen. Steg dem gyldenbrune og sprøde på begge sider i resten af olien på en pande. Kog risnudlerne som angivet på emballagen. Servér fiskekrebinetterne med risnudler og agurkesalat. Prøv også: Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.