Små fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat
Uhm! Disse små fiskekrebinetter er både sprøde og saftige og sammen med agurkesalaten er det en skøn forårsret.
Af
Af: af Christine Bille og Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger

Annonce
(3 pers.)
Det skal du bruge til fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat:
400 g sej- el. torskefilet uden skind og ben Salt og peber 1 agurk 1 rødløg 3 spsk. rapsolie 2 spsk. fiskesauce 1 limefrugt 2-3 tsk. sukker 1 håndfuld koriander Salt og peber 2 spsk. sesamfrø 1 dl rasp Tilbehør: 200 g risnudler Disse fiskekrebinetter med ravigotte smager også skønt!Sådan laver du fiskekrebinetter med asiatisk agurkesalat
Hak fiskekødet fint i en foodprocessor eller med en kniv på skærebrættet. Bland fiskekødet med salt og peber og form det til ca. 12 små bøffer. Skær agurken i kvarter og skær hver del i grove stykker. Skær løget i tynde både. Bland agurk og løg med 1 spsk. olie, fiskesauce og limesaft og smag til med sukker. Hak korianderen og vend den i agurkesalaten. Smag til med salt og peber. Bland sesamfrø og rasp sammen på en tallerken og vend fiskekrebinetterne i blandingen. Steg dem gyldenbrune og sprøde på begge sider i resten af olien på en pande. Kog risnudlerne som angivet på emballagen. Servér fiskekrebinetterne med risnudler og agurkesalat. Prøv også: Fiskefrikadeller med hjemmelavet remouladeAnnonce








