Fiskefrikadeller med nem hjemmelavet remoulade

Om du er til fiskefrikadeller på rugbrød eller med nye kartofler til, så er denne opskrift på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade lige noget for dig.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Fiskefrikadeller med nem hjemmelavet remoulade
30 min
4 personer
Fiskefrikadeller
250 g hakket torsk el. lyssej
250 g hakket laks
1 tsk. salt
Lidt friskkværnet peber
2 æg
½ dl piskefløde
½ fintrevet løg
Smør og olie til stegning
Remoulade
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
½ tsk. karry
1 spsk. hakkede kapers
2-3 cornichoner
1 gulerod
Lidt persille
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Hak fiskekødet med lidt salt på en foodprocessor og rør det med resten af ingredienserne.
  2. Form farsen til frikadeller med en ske og steg dem i smør og olie ca. 5 min på hver side ved middelvarme.
  3. Rør mayonnaise med cremefraiche og karry.
  4. Hak kapers, cornichoner og gulerod fint og hak persillen lidt grovere.
  5. Bland alle ingredienser og smag til med salt og peber.
  6. Servér med groft rugbrød og citron.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.