Opskrifter

Sojakylling og avocadosalat

Mandag, 2. juli 2012af Redaktion
En skøn lille ret med masser af smag - servér med groft brød

(2 pers.)

2 kyllingefileter uden ben og evt.
også uden skind
1 portion sojamarinade
Evt. 4 træspid

Læg træspiddene i blød i vand. Flæk kyllingefileterne på langs og læg dem i sojamarinaden og lad dem trække ½ time. Tænd for grillen, her fungerer en bord- og engangsgrill fint. Sæt kyllinge-kødet på træspid. Steg dem ca.
6-8 min. på hver side, til de er
gennemstegte.

GODT TIL GRILLEN

Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifterne her

Avocadosalat
(2 pers.)

1 moden avocado
100 g blandede salatblade
¼ honningmelon
½ usprøjtet lime
1 udkernet og finthakket chili
2 spsk. jordnøddeolie/olivenolie
Salt og peber

Rør limeskal og saft, chili og olie sammen. Smag til med salt og peber. Skær avocadoen i både og vend dem i dressing. Vend de skyllede salatblade og melontern
i salaten.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Oksefilet med ølmarinade
Lav lækre marinader
Jordbærtrifli


Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop