Spansk gryde med det hele
25 + 30 min.
(4 pers.)
800 g skært svinekød i store tern
Salt og peber
3 spsk. olivenolie
1 stort hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 røde peberfrugter, hakket groft
175 g basmatiris
3 dl grønsagsbouillon
1 glas artiskokhjerter i olie (drænet)
1 dåse hakkede flåede tomater
Tilbehør:
Grøn salat
Brun svinekødet i halvdelen af olien. Tag det op, kom resten af olien ved og steg løg, hvidløg og peberfrugt ved middelvarme i 5 min. Kom så kødet og risen ved og efter 3 min. bouillon, artiskokker og tomater. Læg tætsluttende låg ved og småkog i 20-25 min. Smag til og server med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Fisk med grønt og ris
Italiensk oksefad