Stegte hornfisk med stuvede kartofler

(4 pers.)25 min.4 rensede hornfiskefileter1 dl rugmel1 tsk. salt1 knsp. peberSmør til stegning1 kg pillekartofler2 spsk. smør3 spsk. mel5 dl
Af
af Redaktion

(4 pers.)
25 min.

4 rensede hornfiskefileter
1 dl rugmel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
1 kg pillekartofler
2 spsk. smør
3 spsk. mel
5 dl letmælk
Salt og hvid peber

Kog kartoflerne i letsaltet vand. Skær hver filet i ca. 4 stykker. Bland rugmel, salt og peber, og vend stykkerne i blandingen. Steg stykkerne ved høj varme i ca. 2 min. på hver side, start med skindsiden. Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Lav en opbagning af smør og mel og tilsæt mælken lidt efter lidt, mens der piskes godt. Kog stuvningen igennem, smag til med salt og peber og vend kartoffelskiverne i. Server med et drys af persille og groft brød.

Opskrift: Kristina Miechels

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.