Ingredienser til suppe med østershatte og ostegifler
(4 pers.)
1 fed hvidløg
2 spsk. hakket oregano
2 spsk. rapsolie
1 rl. færdig tærtedej
1 mozzarella i saltlage
500 g østershatte
2 finthakkede løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. smør
4 dl hønsefond
4 dl fløde 9%
2 spsk. hakket oregano
Salt og peber
Fremgangsmåde
Pres hvidløget og bland det med olie og oregano. Skær tærtedejen ud i 8 trekanter, pensl med krydderolien og læg en skive mozzarella på hver. Rul trekanterne sammen og pensl med resten af krydderolien. Bag giflerne midt i ovnen ved 175° i ca. 15 min. Riv østershattene i mindre stykker og svits dem i smørret sammen med løg og hvidløg. Tilsæt hønsefond og fløde og lad det simre i 5 min. Blend halvdelen af fyldet og kom det tilbage i suppen, så den jævnes. Smag suppen til med oregano, salt og peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fyldig karrysuppe
Blomkålssuppe
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...





