Suppe med østershatte og ostegifler

Østershatte fås hele året og giver suppen en god fylde og masser af smag
Af
af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til suppe med østershatte og ostegifler

(4 pers.)

1 fed hvidløg
2 spsk. hakket oregano
2 spsk. rapsolie
1 rl. færdig tærtedej
1 mozzarella i saltlage
500 g østershatte
2 finthakkede løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. smør
4 dl hønsefond
4 dl fløde 9%
2 spsk. hakket oregano
Salt og peber

Fremgangsmåde

Pres hvidløget og bland det med olie og oregano. Skær tærtedejen ud i 8 trekanter, pensl med krydderolien og læg en skive mozzarella på hver. Rul trekanterne sammen og pensl med resten af krydderolien. Bag giflerne midt i ovnen ved 175° i ca. 15 min. Riv østershattene i mindre stykker og svits dem i smørret sammen med løg og hvidløg. Tilsæt hønsefond og fløde og lad det simre i 5 min. Blend halvdelen af fyldet og kom det tilbage i suppen, så den jævnes. Smag suppen til med oregano, salt og peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Fyldig karrysuppe
Blomkålssuppe

Skønne supper
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.