Ovnbagt sværdfisk med hjemmelavet persillecrust

Skal der mere fisk på bordet derhjemme, så er denne nemme ret med ovnbagt sværdfisk med persillecrust et godt bud! Kan serveres med kogte kartofler eller mos,
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Ovnbagt sværdfisk med hjemmelavet persillecrust
30 min
4 personer
Ovnbagt sværdfisk med persillecrust
4 stk. sværdfisk eller tun på 150 g stykket
50 g brødkrumme
2 spsk. revet parmesan
½ rød chili finthakket
1 dl bredbladet persille
Tilbehør
Citronbåde
Kartoffelmos og tomatsalat

Fremgangsmåde

  1. Læg fisken i et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber.
  2. Blend brødkrummerne og tilsæt parmesan, chili og persille og blend en smule mere.
  3. Vend fiskestykkerne i den blendede krumme og drys resten over fisken.
  4. Stil fadet med fisken i ovnen i 15 min. ved 190° og kog imens kartofler til mos og lav en tomatsalat.
  5. Server retten med citronbåde til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.