Svinekotelet med krydderurte-auberginer

Gode koteletter med auberginesalat
Af
af Redaktion

(2 pers.)
20 min. + saltetid

2 svinekoteletter
1 stor aubergine eller 2 små
2 spsk. olivenolie
250 g små tomater på stilk
½ dl mynteblade
½ dl bredbladet persille
Salt

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. lys balsamico
Lidt citronsaft
1 fed knust hvidløg
Salt og peber

Tilbehør
50 g smuldret feta
Brød

Drys salt på koteletterne og lad dem stå 20 min. Skær auberginerne i tern og drys med salt. Lad dem dryppe af i et dørslag. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Kom olie i en stor pande og steg auberginerne i ca. 10 min. ved lav varme. Grillsteg koteletterne på en pande eller over grill. Vend tomater og krydderurter i auberginerne. Sluk for varmen, når tomaterne sprænger i skindet, vend dressingen i. Drys med feta og server til de grillede koteletter, evt. med brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter med mynte og "tordengrønt"
Ærtesalat med løvstikkekrebinetter
Koteletter med marinerede gulerødder

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.