Bagte torskepakker med selleripure og rejer

Disse bagte torskepakker med pure af selleri og løg er en lækker og nem middag, der kan laves på kun 30 minutter.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Bagte torskepakker med selleripure og rejer
30 min
2 personer
Torskepakker med selleripure
400 g torskefilet
400 g selleriknold
Salt og peber
100 g rejer
Saft af ½ citron
1 skalotteløg
½ dl piskefløde
300 g hel spinat
20 g smør
Tilbehør
300 g kogte, små kartofler

Fremgangsmåde

  1. Skræl selleri og løg og skær i tern.
  2. Kog dem helt møre i saltet vand.
  3. Tag nu det møre selleri og løg og kom dem i en blender. Purer dem sammen med fløde, salt, peber og citron.
  4. Vend rejer i puréen og læg den imellem stykker af torskefilet.
  5. Pak det hele i små pakker i bagepapir med smørklatter og bag ved 210° i 12 min.
  6. Serveres med dampet spinat og kogte kartofler.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.