Opskrifter

Torskerogn med remoulade

Fredag, 10. februar 2012af Redaktion
Ugens klassiske ret

(3 pers.)
15 min. + 25 min. i gryde

400 g torskebukser
2 spsk. salt
1 spsk. eddike
1 l vand

Remoulade
75 g mayonnaise
1 spsk. fransk sennep
25 g finthakket, syltede agurker
1 spsk. finthakket kapers
1 spsk. hakket persille
1 finthakket skalotteløg
1 tsk. gurkemeje
Salt og peber
1 spsk. smør

Tilbehør
Kogte kartofler og gulerodsråkost

Pak rognen ind i stanniol og læg stanniolpakkerne i en gryde med salt, eddike og vand. Lad rognen småkoge i 25 min., til den mærkes fast, og lad den afkøle. Rør mayonnaise, sennep, syltede agurker, persille, løg og gurkemeje sammen og smag remouladen til med salt og peber. Skær rognen i skiver, rist dem gyldne i smørret og server med remoulade, kogte kartofler og råkost.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG

De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Sprød skrubbe med varm kartoffelsalat
Sværdfisk med persillecrust
Mild, krydret fisk











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...