Røget torskerognstatar

Torskerogn er dejlig og sund vintermad
Af
af Redaktion

(4 pers.)

300 g blød, røget torskerogn
2 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. olivenolie
1 spsk. kapers
1 lille løg
Salt og peber

Tilbehør
Ristet rugbrød

Træk hinderne af rognen og rør den ensartet med en gaffel. Rør rognen med æggeblommer, olie, kapers og finthakket løg. Smag til med salt og peber. Server portionsvis eller i en skål med citronbåde og kapers.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Find flere opskrifter her...


Rognlasagne


Torskefrikadeller
med rogn


Forårssalat med
røget torskerogn











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.