Opskrifter

Wienerpølser med varm kartoffelsalat

Onsdag, 9. november 2011af Redaktion
Ugens klassiske ret

(3 pers.)
30 min.

6-9 wienerpølser
750 g asparges­kartofler
1 rødløg
1 dl vand
1 spsk. smør
1 dl eddike
1 tsk. sukker
Salt og peber
1 bdt. purløg

Tilbehør
Sennep og groft rugbrød

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. Kog en gryde med ca. 1½ l vand og 2 spsk. eddike. Tag gryden af varmen, læg pølserne i og lad dem trække ca. 10 min. under låg. Pil kartoflerne og skær dem i skiver på ½ cm. tykkelse.
Skær løget i ringe og kog dem klare i vand, smør og eddike. Tilsæt sukker, salt og peber og vend kartoffelskiverne i over middelstærk varme. Server pølserne sammen med kartoffelsalaten drysset med klippet purløg, sennep og et stykke groft rugbrød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr.

Find en masse klassiske retter her...

Find flere opskrifter her...
Kyllingelår
Biksemad med spejlæg
Pølser i karrykål med æbler











Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop