Opskrift på kylling i baconsvøb med coleslaw
4 pers. – 90 min.
Ingredienser:
- 425 g kyllingebrystfilet
- 125 g pikant- eller hvidløgsost
- 8 skiver kalkunbacon
- 2 peberfrugter
- ¼ blomkål
- Purløg
Coleslaw:
- ¼ hvidkål (ca. 300 g)
- 4 mellemstore gulerødder
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1½ tsk. dijonsennep
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. sukker
- Salt og peber
- 1 tsk. citronsaft
Til servering:
- Kogte eller bagte kartofler
Fremgangsmåde:
Coleslaw:
Snit hvidkål fint, og riv gulerødderne.
Rør cremefraiche, sennep, mayonnaise, sukker, salt, peber og citronsaft til en ensartet dressing.
Vend den med kål og gulerødder, og lad salaten trække køligt i mindst en halv time.
Rør salaten igennem, og smag til med salt, peber, sukker og citronsaft. Servér med purløg over.
Tænd ovnen på 200°.
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, og fyld ca. 1 spsk. ost i hver. Vikl bacon omkring, og læg kyllingefileterne i et ovnfast fad.
Læg peberfrugter skåret i stave og blomkål i små buketter ned i fadet.
Sæt resten af osten i små stykker oven på grøntsagerne, og bag retten i 25-30 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt.
Spis kogte eller bagte kartofler til.