Pasta med citron, kylling og svampe
Fredag, 16. september 2022Af Line Holt Nielsen Foto: Betina Hastoft.Foto: Betina Hastoft.
En god omgang pasta slår aldrig fejl. Med denne opskrift får du både ingredienser som citron, kylling og svampe – det er en sikker vinder hver gang.
![](https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-5979243-md5-6c2b777f515f643ef44f279cb7b9b657.jpeg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&fp-x=0.6&fp-y=0.56)
35 min
4 personer
Ingredienser:
425 g kyllingebrystfilet
Olivenolie til stegning
Salt og peber
½ knoldselleri
150 g østershatte
150 g champignoner
Smør til stegning
2 fed hvidløg
350 g frisk pasta
1 usprøjtet citron
3 stilke frisk timian
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200° varmluft.
- Brun kylling i olie på en pande.
- Krydr med salt og peber, læg den i et ovnfast fad sammen med tern af knoldselleri, og steg den færdig i ovnen i ca. 20 minutter.
- Rist skiveskårne svampe i smør på en pande ved middel varme.
- Rør presset hvidløg i. Skær kylling i mundrette stykker.
- Bland kylling, selleri og svampe, og smag til med salt og peber.
- Kog pasta efter pakkens anvisning, vend den med revet skal og saft fra citronen og dernæst med fyldet.
- Top med frisk timian ved servering.
![Pastaret med rugpasta, svampe, fløde og persille](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/pastaret-med-svampe-og-porrer.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy&ar=4:3)
Hovedretter
Pastaret: Rugpasta med svampe og porrer