Pasta med citron, kylling og svampe

En god omgang pasta slår aldrig fejl. Med denne opskrift får du både ingredienser som citron, kylling og svampe – det er en sikker vinder hver gang. 
Af
Af Line Holt Nielsen Foto: Betina Hastoft.
Pasta med citron, kylling og svampe
35 min
4 personer
Ingredienser:
425 g kyllingebrystfilet
Olivenolie til stegning
Salt og peber
½ knoldselleri
150 g østershatte
150 g champignoner
Smør til stegning
2 fed hvidløg
350 g frisk pasta
1 usprøjtet citron
3 stilke frisk timian

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200° varmluft.
  2. Brun kylling i olie på en pande.
  3. Krydr med salt og peber, læg den i et ovnfast fad sammen med tern af knoldselleri, og steg den færdig i ovnen i ca. 20 minutter.
  4. Rist skiveskårne svampe i smør på en pande ved middel varme.
  5. Rør presset hvidløg i. Skær kylling i mundrette stykker.
  6. Bland kylling, selleri og svampe, og smag til med salt og peber.
  7. Kog pasta efter pakkens anvisning, vend den med revet skal og saft fra citronen og dernæst med fyldet.
  8. Top med frisk timian ved servering.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.