Påskefrokost - solæg med blå marmorering

Fredag, 7. april 2017 Fredag, 7. april 2017 - 17:15 - af: Christine Bille og Helle Brønnum, Foto: Carina Krüger, Redigeret af: RedaktionenFredag, 7. april 2017 - 17:15 - af: Christine Bille og Helle Brønnum, Foto: Carina Krüger, Redigeret af: Redaktionen
Servér de her flotte dekorative æg for dine gæster til påskefrokosten. De er nemme at lave og pynter på det store påskebord.

Påskefrokost - solæg med blå marmorering

(6 pers.) 6 æg ¼ rødkål 1½ l vand 4 spsk. salt 4 tsk. sennep 2 tsk. olivenolie 2 tsk. sherryvineddike Prøv også skidne æg til din påskefrokost

Fremgangsmåde

Kog æggene i 20 min. Snit rødkål groft. Bring vand, salt og rødkål i kog. Sæt saltlagen til afkøling. Si den. Bank æggene forsigtigt mod et skærebræt, så skallen knækker uden at falde af. Læg de krakelerede æg i et sylteglas og hæld den blå saltlage over. Lad æggene trække 3-4 dage. Rør sennep, olie og eddike til en dressing. Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommen ud og kom ½ tsk. dressing i hvert hul og læg en halv blomme omvendt i.