Opskrifter

Pannacotta med sild

Lørdag, 20. december 2008af Redaktion
(4 pers.) 1½ blad husblas200 g kryddersild 1¼ dl kaffeflødeEt nip saltGroftkværnet peber1 spsk. sennep½ dl hakket dild½ dl snittet purløg 1½ dl

(4 pers.)

1½ blad husblas
200 g kryddersild
1¼ dl kaffefløde
Et nip salt
Groftkværnet peber
1 spsk. sennep
½ dl hakket dild
½ dl snittet purløg
1½ dl cremefraiche


Pynt:
Dild
Radiser


Læg husblassen i blød i koldt vand. Lad sildene dryppe af og hak dem. Kog fløden op i en gryde og tag den fra varmen. Knug vandet af husblassen og smelt den i den varme fløde. Lad det køle lidt, inden sild, salt, peber, sennep, dild, purløg og cremefraiche røres i.
Hæld blandingen i 4 små skåle eller glas. Stil dem i køleskab til næste dag. Læg en radise i hvert glas og pynt med dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også...
Gravet oksemørbrad med blomkålssalat
Små kødboller med rodfrugtsalat
Fyldt ribbenssteg