Krydret mørbradgryde med ærter og chorizopølse

Denne opskrift på mørbradgryde er mere krydret end den klassiske, da den er med chorizopølse, og så er den tilsat ærter. Velbekomme!
Af
af Kristina Marckmann | Foto: Carina Krüger
Krydret mørbradgryde med ærter og chorizopølse
30 min
3 personer
Mørbradgryde
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignon
2 hakkede løg
50 g chorizopølse
1 tsk. hel rosenpeber
3 stilke bladselleri
1 spsk. tomatpuré
2 dl grøntsags­bouillon
1½ dl fløde
100 g ærter
1 tsk. salt
Tilbehør
Kogte ris

Fremgangsmåde

  1. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og brun stykkerne i olien.
  2. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene.
  3. Skær chorizopølsen i tern og bladsellerien i skiver og lad dem svitse med i et par min. sammen med rosenpeber.
  4. Tilsæt tomatpuré, bouillon og fløde, lad retten simre i 15 min.
  5. Tilsæt ærterne og smag til med salt.
  6. Servér med kogte ris og groft brød til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.