Matjessild med gremolata

Nem frokostret
Af
af Redaktion

(4 pers.)

2 dåser matjessild

Gremolata
Revet skal af 1 usprøjtet citron
1 dl hakket persille
½ dl friskrevetparmesanost
1 fed finthakkethvidløg

Pynt
Basilikum
Citronbåde

Tilbehør
Cremefraiche


Bland citronskal, persille, parmesan og hvidløg. Hæld lagen fra sildene og læg dem på et lille fad. Drys gremolata over. Pynt med basilikum og citronbåde. Server med cremefraiche og rugbrød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Matjestatar med dildakvavit
Russiske sild med rødbedeæg
Senneps-æblesild
Røget sildesalat


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.