Italienske kødboller i tomatcourgette med grøn salat

Gæstemad til små penge
Af
af Redaktion

(6 pers.)

600 g hakket oksekød
1 æggehvide
1 finthakket skalotteløg
2 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
Lidt rasp
Lidt danskvand

600 g modne tomater
2-3 grønne courgetter
5 stilke merian
1 håndfuld sultanas (lyse
rosiner)

1 sommersalathoved
300 g sommerspinat
Dressing af:
Citronsaft
Mayonnaise
Dijonsennep
Salt og peber
Olivenolie


Rør en fars af hakket kød, æggehvide, hakkede løg og hvidløg, salt, peber, lidt vand og rasp. Dryp olie over og steg dem i ovnen ved 200° i 15-20 min. Snit tomat og courgetter i små tern, rist dem godt i lidt olivenolie, drys med salt og peber og tilsæt sultanas. Ved servering drysses med merian. Salat og spinat skylles og plukkes og vendes i den sammenpiskede dressing.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav denne ret sammen med...
Ostecreme med ansjostoast til forret
Annemaries pandekager med røde bær til dessert

Prøv også...
Sennepsgratineret nakkefilet med to salater

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.