Påskesnaps med citron, lakrids og vanilje til påskefrokost
Denne snaps smager super lækkert og egner sig perfekt til et påskefrokostbord! Vær dog gerne opmærksom på, at den skal trække i ca. 14 dage.
Af
af Kristina Marckmann

10 min
Påskesnaps
Skal af 2 citroner
1 vaniljestang
10 safrantråde
4 stilke citronmelisse
6 cm lakridsrod
1 spsk. akaciehonning
7½ dl smagsneutral snaps (f.eks. Brøndum, Blå Aalborg)
Fremgangsmåde
- Skær det yderste citronskal af citronen med en kartoffelskræller og skær den i fine strimler.
- Flæk vaniljestangen og kom den i et skoldet glas eller flaske sammen med citronskal, safran, citronmelisse, lakridsrod og honning.
- Hæld snapsen over, luk til og lad den trække i mindst 14 dage.

Forretter & Tilbehør
Rabarbersaft med skovsyre

Forretter & Tilbehør