Spaghetti carbonara

Drøm dig til Italien med klassikeren spaghetti carbonara - en skøn spaghettiret med bacon, fløde og æg
Af
af Redaktion
20 min
2 personer

(2 pers.)
20 min.

250 g spaghetti
25 g smør
125 g guanciale (af svinekæbe), pancetta el. god røget bacon
2 (pasteuriserede) æg
1 dl fløde 9%
2 spsk. friskrevet pecorinoost
½ tsk. salt
Peber fra kværn


Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand til den er al dente og lad den dryppe af i en sigte. Skær pancettaen i små tern og rist dem sprøde i smørret. Pisk æg og fløde sammen og rør pecorino og salt i. Vend pastaen med pancettaen på panden og tilsæt æggeblandingen. Vend rundt i pastaen, til æggeblandingen begynder at sætte sig. Server straks med friskkværnet peber og brød.

Madopskrift: Kristina Miechels


Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...

Prøv mere med spaghetti...
Spaghetti med ærter og courgetter
Spaghetti med hjemmelavet ketchup
Spaghetti bolognese

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.