Spaghetti med hjemmelavet ketchup

(4 pers.)1 pk. spaghetti (500 g)1 stk. parmesanost Ketchup6 tomater1 æble2 spsk. eddike1 spsk. paprika2 spsk. rørsukker2 spsk. tomatpureEvt. lidt
Af
af Redaktion

(4 pers.)

1 pk. spaghetti (500 g)
1 stk. parmesanost

Ketchup

6 tomater
1 æble
2 spsk. eddike
1 spsk. paprika
2 spsk. rørsukker
2 spsk. tomatpure
Evt. lidt majsstivelse


Tomaterne og de skrællede æbler befriet for kernehus skæres i mindre stykker og kommes i en tykbundet gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Det hele koges godt mørt ved svag varme. Blandingen blendes, så den er fuldstændig findelt. Om nødvendigt kan ketchuppen evt. jævnes med lidt majsstivelse. Spaghettien koges som anført på pakken.
Spaghettien lægges i en dyb tallerken, og der hældes en portion ketchup ovenpå. Retten drysses med fintrevet parmesan og evt. frisk krydderurt, f.eks. merian.

Madopskrift: Karsten Kroman

Prøv også...
Pasta med svampe
Pasta med tunsovs
Spaghetti bolognese

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.