Cassoulet - sund pølsegryde med kikærter

Inspireret af den sydfranske cassoulet er her en sund og mere klimavenlig pølsegryde. Det er mad som giver mening i hverdagen.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Cassoulet - sund pølsegryde med kikærter
1 t
4 personer

(4 pers.)
5 min. + 40 min. i gryden

8 krydrede pølser
1 flaske tomat-passata (sovs)
1 dåse kogte kikærter el. brune bønner
1 spsk. brun farin
Salt og peber
1 tsk. sennep
150 g bælgede ærter (eller frosne)
Evt. lidt persille til drys

Tilbehør
Ris eller groft brød

Brun pølserne i en gryde. Kom tomatsovs, skyllede kikærter/bønner, farin, salt, peber og sennep i og læg låg på. Lad simre i ca. 30 min. Kom ærter ved og kog igennem. Drys med persille og giv flute eller ris til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opkskrifter her...
Ørred i kartoffelfad
Brændende kærlighed
Krydret grillmedister

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.