Laksecreme

Server skønne fingermadder til sommergæsterne
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på laksecreme

100 g flødeost
100 g cremefraiche 18%
½ usprøjtet citron
½ tsk. revet peberrod
200 g koldrøget laks
1 bdt. dild


Fremgangsmåde til laksecreme

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Kom flødeost, cremefraiche, revet citronskal, 1 tsk. citronsaft og peberrod i en foodprocessor og blend, til cremen er ensartet. Skær laksen i mindre stykker og tilsæt dem sammen med klippet dild. Blend forsigtigt til en grov creme og smag til med salt og peber. Servér cremen sammen med et stykke godt brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.