Annonce

Fyldte pandekager

Skønne pandekager, der er fyldt med kylling og gratineret med ost
Af
af Redaktion
Fyldte pandekager med kylling og gratineret ost
Annonce

Ingredienser til fyldte pandekager

(3 pers.)

300 g kyllingefilét
1 løg
300 g courgette
100 g bacon i tern
1 spsk. olie
1 hakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 dl ærter
1 dl cremefraiche
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 pk. færdige madpandekager
75 g revet ost

Tilbehør
Grøn salat

Fremgangsmåde til fyldte pandekager

Skær kyllingen i strimler, hak løget og skær courgetten i tern. Svits kylling, bacon og løg i olie i et par min. Kom courgette, chili og hvidløg ned til kødet og lad det simre under låg i 5 min. Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min. Servér med grøn salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Ostegratinerede spinat-pandekager
Vietnamesiske ruller med laks
Fillopakker med kødfyld

Mad på 15-20 minutter

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.